Thursday, 2 February 2017

Apa Perempuan Suka Pada Badan Lelaki???


Asalamualaikom wbt.Memandangkan follower blogger saya ni 90% adalah perempuan,so saya rasa saya perlu menulis sebuah entri yang a bit keperempuan even saya bukanlah jenis lelaki yang lembut,bersifat kewanitaan atau mempunyai terlebih estrogen didalam badan.

Btw,saya ada terjumpa satu tweet ni yang sangat menarik perhatian saya,ialah.Saya seorang pengguna twitter dan pengguna twitter biasanya memang orang yang kesunyian,selain itu twitter adalah guru disaat kita broken heart,agak agak dah boleh nak move on tu dia ajar caner nak pick up line perempuan lak,dia bagi tips lagi nak ngurat perempuan macam kat tweet bawah ni.Kira twitter ni some kind school of life gak la......boleh belajar dari kebodohan budak wechat ahahaha

Berdasarkan gambar di atas ,kita dapat tafsirkan perempuan bernafsu terhadap lelaki pada certain part....jadi jom kita tengok satu satu

Chest (Dada)
Dada yang keras...hmmmp nampak gagah.Buktinya sebab selalu tengok kat movie mat saleh perempuan selalu tidur baring kat dada lelaki.So,betul la....tak tau pulak perempuan ska berbantalkan benda keras.....hmmmppp

And kat asrama pun lelaki selalu pakai singlet or baju ketat tunjuk chest and ada perempuan yang tak tau malu tegur and pandang dengan penuh bernafsu.Pada masa itu aku rasa nak pakai juga singlet gi prep tapi pikir dada aku yang tak keras dan menggeleber jer.....lupakan jer la

Butt (Punggung)
Ni aku tak sure,kerana dalam seumur hidup aku belum pernah nampak perempuan mencabul dengan meraba punggung lelaki...kat drama pun jarang jarang....dan aku belum pernah nampak lagi depan mata aku perempuan pandang bontot lelaki dengan penuh bernafsu tak seperti dada....

Tangan Nampak Urat
Ni aku tak tipu beb....dulu masa aku form 3 tangan aku berurat....sebab aku kurus kering....ada la perempuan lawa ni tegur dia kata "wahhhhh tangan kau beruratlah....seksi!!!"
Aku macam....ohhh man,apakah dugaan Tuhan kali ni....nasib baik dia dah ada boypren....

Jawline
Ni aku tak pasti,tapi ade khilaf berlaku kat sini.Jawline ni biasanya kat orang yang kurus kering...pipi dia bit cengkung and nampak hensem la, tapi ada juga orang yang suka pipi macam aku.Chubby.Boleh cubit cubit....ahahahaha


 Disebabkan aku  sedar badan aku semakin gemuk,lemak sudah sangat banyak diternak.Demi memikat hati hati wanita diluar sana.So I need to do something.So apa yang saya buat???

Beli kasut sukan,track suit baru
Work out

Tapi,walaupun segagah mana badan yang anda dapat,betapa sadonya awak hasil work out awak tu,lelaki jenis ini juga pilihan wanita...betul tak para wanita diluar sana??? :)

" Perempuan ni dia bukan sahaja perlukan lelaki sado yang boleh lindungi dia dari orang jahat kat dunia ni,
Tapi mereka perlukan lelaki yang boleh melindungi mereka dari bahang api neraka"

Selamat Hari Wilayah Persekutuan Warga Kuala Lumpur....hehehehe :D






.

4 comments:

  1. jap mudah terhibur lol :'D Biasa orang tengok jawline takpun tangan, tengok tangan berurat bukan sebab seksi ke apa hahahahahaha sebab seram tengok urat banyak2 XD lol makan apa sampai kering ngat :')

    The ending tho, plot twist tetiba!

    ReplyDelete
  2. hahaha.. nice info.. ^^ apa yang penting tak suka tengok laki yang keding sangat.. please makan banyak sikit 😅

    ReplyDelete
  3. ahahahahaha, aku suka tngk manusia yg ada gigi taring x kira pompuan atau lelaki

    ReplyDelete
  4. Hehehe semua ciri tu ada kat abah sendiri, pandai mak ngorat, kekeke. Tapi nak cari sendiri tak dapek ler,muahahahahahahahaha, terima je seadanya..

    Sebenarnya perempuan takdelah tengok penuh nafsu pun, sedap mata memandang je,bolehlah buat crush stok berangan naik pelamin sebelum tidur,hahah. Kitorang tak suka tangan kering berurat pun, tapi nak tangan sado berurat seperti jul aripin, tapi berangan jelah mampu weh. Hahah.

    ReplyDelete

Popular Posts

Recent

Jom Borak!!!