Wednesday, 8 March 2017

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

http://www.hasrulhassan.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Ok,nak jadikan cerita kat reading list ramai blogger buat entry pasal benda ni,so rasa macam nak try.Tapi saya kesuntukan masa untuk tulis panjang panjang,kalau tak tulis apa apa rasa macam kerek pula en?????So saya decide amik random entry orang...copy...so siapa rasa saya amik entry dia,kahkahkah padan muka!!! joke halalkan ek :P sorry

ok jujurla,saya copy entry idola blog saya.Ramai ramai blogger saya pilih copy entri idol ni...rasa rasa saper?Ok la credit la...nanti saya kena marah :P
https://missobsesi.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Hasrul Hassan adalah blogger sifu untuk saya dalam dunia blogging terutama dalam cara mendapatkan keuntungan dari sebuah blog personal. Tidak sangka akhirnya beliau sudi untuk menganjurkan sebuah segmen yang menjanjikan trafik blog picisan kita meroket tinggi,

Fuh, teringin juga merasa biarpun seketika, cewahhhh.

Mana tahu lepas trafik mencanak tinggi dari segmen ni, nanti semangat nak berjaya macam sifu pun semakin berkobar-kobar, insyaAllah.


Syarat yang diberikan adalah sangat simple, jadi kalau nak join saya meroket ke bintang ayuhhh penuhi syarat berikut:


   * Peserta mesti ada blog.
   * Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  *  Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket.
    *Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (done)

   * Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (done)

  *  Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (done)




Kepada abang Hasrul Hassan,

Saya nak trafik meroket untuk post saya yang ini >http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/03/win-wish-blog-and-win-with-shopback_7.html

Sekian,Terima kasih 

5 comments:

  1. Semoga trafik naik meroket tau!

    Eh manada awak choice yang terakhir lah huhu susunan dia mengikut huruf tu kan hmmm. Nak yang pertama tukar lah nama jadi huruf A hakhakhak

    ReplyDelete
  2. Good luck Khaidir, selamat meroketkan blog, kekekeke.

    Alaa mana layak jadi idola, tak marah pun,copy la, siap bangga lagi muka masuk dalam blog Khaidir ni, yipppie.

    ReplyDelete
  3. In Sha Allah, trafik blog post yang dipilih akan dapat trafik meroket pada 11 Mac ..
    Terima kasih ye sbb sudi join segmen menerusi blog saya yg ntah apa2 tu ehh ..

    Gudluck

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Popular Posts

Recent

Jom Borak!!!